+603-83143242 / +6017-4994679    noraini@accept-training.com

Blog

11 Jan

TTT: Certified Dining Skills Consultant (CDSC by ACCEPT)

Bagi permulaan tahun 2020, ACCEPT membuka tirai dengan menawarkan program TTT: Certified Dining Skills Consultant (CDSC by ACCEPT).  

Keterampilan diri, kemahiran berkomunikasi, jalinan perhubungan, adab di meja makan, tatacara menghadiri majlis rasmi dan tidak rasmi adalah antara perkara-perkara yang berkaitan dengan etiket dan imej profesional. Di dalam dunia pekerjaan hari ini, setiap individu perlu melengkapkan diri dengan ilmu berkaitan etika bukan sahaja untuk kelihatan hebat tetapi juga untuk menjadi individu yang dihormati dan disenangi dengan personaliti yang profesional.

poster CDSC by ACCEPT 2020

Program ini direkabentuk khusus untuk mempertingkatkan lagi kewibawaan tuan sebagai seorang profesional dengan menambah ilmu, pengetahuan dan kemahiran yang melibatkan aspek fine dining dan Executive Dining Skills agar tampil lebih berkeyakinan diri semasa berinteraksi dengan orang ramai samada di majlis maljis formal dan tidak formal.  

Program ditawarkan dengan kemudahan latihan hands-on a 4-Course Western Dining setiap hari berkursus.

Butiran Kursus:

Tarikh: 15 & 16 Februari 2020 (Sabtu & Ahad)

Tempat: RHR Hotel @ UNITEN Bangi

Fi Pelaburan @ RM1700 seorang, ditawarkan pada kadar RM1500 kepada 'early bird' dengan komitmen fi @ RM300 dibayar sebelum 30 January 2020. Pakej adalah tanpa penginapan. 

 

Kami amatlah mengalu-alukan kehadiran tuan/puan dan sekiranya tuan/puan berminat menyertai program ini, sila lhubungi kami di:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


 
Noraini Mohd Hanafiah

Academy Communication Etiquette and Protocol atau ACCEPT selain dari memberi khidmat latihan dalam pelbagai bidang, ACCEPT memberi fokus kepada 3 bidang utama iaitu:

a) Komunikasi
b) Etiket
c) Protokol

Academy Communication Etiquette and Protocol atau ACCEPT selain dari memberi khidmat latihan dalam pelbagai bidang, ACCEPT memberi fokus kepada 3 bidang utama iaitu:


a) Komunikasi
b) Etiket
c) Protokol

 

Hubungi Kami

  Alamat: Level 3 & 4,Wisma Suria, Jalan Teknokrat 6, Cyber 5, Wisma Suria, Cyberjaya, Selangor

  Telefon: +603-83143242 / +6017-4994679

 Laman Web: www.accept-training.com

 Facebook: EtiquetteandProtocolTraining